lunes, 2 de febrero de 2009

EXPOSICIÓ EL CLAUSTRE

TOMÀS VILÀ I LA GALERIA D'ART EL CLAUTRE DE GIRONA TENEN EL PLAER DE
CONVIDAR-LOS A LA INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ QUE TINDRÀ LLOC EL DIA 20 DE FEBRER A LES VUIT DE LA TARDA.
L'ACTE SERÀ PRESENTAT PER "JORDI XUCLÀ" ADVOCAT, DIPUTAT AL CONGRÉS I PARLAMENTARI DEL CONSELL EUROPEU. DURANT L’ACTE ES SEVIRÀ UN REFRIGERI I ES SORTEJARÀ UN QUADRE DEL PINTOR ENTRE TOTS ELS ASSISTENTS. ENS COMPLAURIA MOLT COMPTAR AMB LA VOSTRA PRESÈNCIA.

GALERIA D’ART EL CLAUSTRE I TOMÀS VILÀ


PODEU PASSAR AQUESTA INVITACIÓ ALS VOSTRES AMICS
El Claustre ofereix dins la seva programació una mostra individual del destacat pintor i amic Tomàs Vilà.
Fidel als seus temes tradicionals que tanta fama li han donat, ens ofereix, amb la qualitat de la seva pintura realçada per la seva veterania, temes d'interiors, amb els clàssics cellers de les antigues masies on podem reveure les velles botes de vi, polsoses pel pas dels anys i la gran barreja d'estris del món rural que s'acumulaven en aquells vells cellers, amb una llum tamisada, tènue, però suficient per endevinar la vida i el treball que atresoraven les velles cases de pagès de les nostres contrades.
I en els seus paisatges ens dóna una visió de la nostra terra amb un tractament pictòric que demostra l'estimació que sent pel món rural, influït sens dubte per l'arrelament secular que en Tomàs Vilà manté amb el mas Moner.
Un altre tema a destacar és el paisatge nocturn que el pintor ens ofereix . Quadres suggerents de carrers deserts, il·luminats per fanals de llum misteriosa i difusa, però en els que endevinem cases plenes de vida, amb les finestres il·luminades i les xemeneies fumejant.
Una excel·lent mostra de Tomàs Vilà, fidel al seu estil pictòric i la seva interpretació dels seus temes preferits.


M. Mascort
Director de Galeria d'Art El Claustre

Archivo del blog

Contador de Visitas

contador de visitas