domingo, 16 de agosto de 2009

DIARI DE GIRONA Diumenje 16 d'Agost


PLATJA D'ARO JOSEP M. BARTOMEU
El pintor de la Cellera de Ter Tomàs Vilà exposa de nou a Platja d'Aro, en una galeria temporal que s'ha obert recentment i que es mantindrà oberta durant tot l'estiu. A l'exposició de l'artista s'hi poden trobar quadres inspirats en paisatges, cellers, imatges de testos i flors sobre fons de coure i alguna altra varietat. L'exposició de Vilà va acompanyada d'una altra de la seva filla, Justina, amb un estil diferent del seu pare però que tot i això té alguns trets semblants a la línia pictòrica del progenitor.
A la inauguració de la mostra platjarenca hi van assistir unes 200 persones, moltes d'elles amics i coneguts del pintor. També hi va fer acte de presència el president de la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona, la FOEG, Jordi Comas, que va mantenir un llarg canvi d'impressions amb l'artista. Aquesta exposició romandrà oberta fins a finals de setembre.

Exposicions d'estiu
Tomàs Vilà Puigdemont va néixer fa 57 anys a la Cellera de Ter i, ja des de molt jove, va sentir una gran afició pel dibuix i la pintura. L'any 1972 va ingressar a l'Escola de Belles Arts d'Olot i l'any 1976 va finalitzar els seus estudis pictòrics, dedicant-se professionalment a la pintura des d'aleshores. Ha realitzat diverses exposicions dins i fora del país, i conjuntament amb el també escultor Joan Abras, ha col•laborat en les il•lustracions del llibre Glamour, Art i Gastronomia a la Costa Brava, de Lluís Molinas.

No hay comentarios:

Archivo del blog

Contador de Visitas

contador de visitas