jueves, 24 de febrero de 2011

ESTRELLA FUERTES

LA CLAU DE L'EXIT      
Estrella Fuertes entrevista a Chiqui Marti
Pep Sala

Estrella Fuertes a RTVE.




         Estrella Fuertes i Tomàs Vilà durant el rodatge de LA CLAU DE L’ÈXIT al S'agaró Hotel.


La periodista Estrella Fuertes presenta  el programa de televisió  La Clau de l’èxit  que s’emet arreu de Catalunya. Es tracta d’un espai  de producció pròpia per a Comunicàlia.

Estrella Fuertes comença a  TVE Catalunya  quan només era una adolescent. Debuta en el programa  Gent d’aquí, fent les seves primeres presentacions d’artistes i personatges del món de l’espectacle.  Anys desprès, presenta programes a diferents canals locals i autonòmics, a  Catalunya i Madrid  El 2008 Estrella Fuertes torna a  RTVE, amb un espai de  sensibilització social envers els drets de les persones. La periodista està especialitzada en Psicologia de la comunicació.
Entre els seus reconeixements professionals Estrella Fuertes té  el Premi Ràdio Associació de Catalunya  al millor programa de ràdio per un programa d’actualitat informativa durant la seva trajectòria radiofònica.  La periodista també té un  Premi a la imatge televisiva que li atorga TVE Catalunya als inicis de la seva carrera.
Desprès de La  clau de l’èxit , Estrella Fuertes dirigirà   un altre programa  d’àmbit nacional. La periodista avança que la idea és reforçar  “els valors artístics tan importants que tenim a Catalunya i a tot l’Estat”.  Estrella Fuertes combinarà  la televisió amb la ràdio , mitjà que també vol tenir sempre  molt present en la seva vida professional.

Estrella Fuertes - TELEVISIÓ – PROGRAMES – PROGRAMACIÓ TV- RÀDIO
Diari  de Terrassa - Diari de Girona - Onda Rambla - El Periódico –
Estrella Fuertes ràdio i televisió - La Clau de l’èxit TV- La vida és un teatre TV- Tracta’m bé  RTVE – Gent d’aquí TVE Catalunya - Querer és poder- Societat tecnològica- Coses que importen- Fem salut – Solidària  – Actualidad 24h-  Premio al valor –Un dos tres... etc.



No hay comentarios:

Archivo del blog

Contador de Visitas

contador de visitas