martes, 1 de marzo de 2011

ESTRELLA FUERTES


La presentadora de televisió Estrella Fuertes presentarà un nou programa a nivell nacional que reforçarà els valors artístics que hi ha al nostre país. La periodista dirigeix aquesta temporada La clau de l’èxit que s’emet arreu de Catalunya. Es tracta d’un espai on hi participen persones d’èxit que expliquen a Estrella Fuertes els seus valors més preuats de la seva vida personal i professional. 
El nou programa, es començarà a rodar aquesta primavera . Arribarà a les llars catalanes a partir d’octubre o novembre, segons remarca la periodista. 
De moment, La clau de l’èxit està sent un èxit. Per això , la periodista no descarta mantenir l’espai també la pròxima temporada. Tot dependrà de les hores que li ocupin el nou programa de televisió i un programa setmanal a la ràdio que espera poder fer en una de les principals ràdios públiques de Catalunya. 
Estrella Fuertes - TELEVISIÓ – PROGRAMES – PROGRAMACIÓ TV- RÀDIO
Diari  de Terrassa - Diari de Girona - Onda Rambla - El Periódico –
Estrella Fuertes ràdio i televisió - La Clau de l’èxit TV- La vida és un teatre TV- Tracta’m bé  RTVE – Gent d’aquí TVE Catalunya - Querer és poder- Societat tecnològica- Coses que importen- Fem salut – Solidària  

No hay comentarios:

Archivo del blog

Contador de Visitas

contador de visitas