sábado, 26 de noviembre de 2011

EXPOSICIÓ A VIC

TomàsVilà
EXPOSICIÓ D’OLIS
GALERIA D’ART BELLS MARCS C/ Mn. Gudiol, 21 08500 vic Tel. 938 832 410
info@bellmsrcs.com
I EL PINTOR TOMÀS VILÀ ELS CONVIDEN A LA
INAUGURACIÓ I VERNISSATGE DE L’EXPOSICIÓ EL DISSABTE DIA 3 DE DESEMBRE DE 2011
EXPOSICIÓ DEL 3/12/2011 al 12/1/2012
Página 2
http://www.bellsmarcs.com/


TOMÀS VILÀ PUIGDEMONT Va néixer a la Cellera de Ter el 2/04/1952 Cursa estudis a l’Escola de Belles Arts d’Olot.
Des de 1978 s’ha dedicat professionalment a la pintura, durant aquest període a realitzat mes de dues-centes exposicions a ciutats com Barcelona, Madrid, Bilbao, València, Vigo, Tarragona, Zaragossa, Lleida, Girona, Toledo, Moscou, etc.. , la seva obra actualment forma part de col·leccions particulars dels cinc continents.
Fundador de l’Escola d’Art de la Cellera de Ter l’any 1983 essent membre directiu i professor de la mateixa fins l’any 1987.
Organitzador dels concursos de pintura ràpida de La Cellera de Ter els anys 1.984 i 1.985, en els quals els quadres dels guanyadors varen passar a formar part del patrimoni artístic de l’Ajuntament i des de les hores resten exposats en les estances municipals .
Bibliografia:
“Los pueblos de Liébana i los picos de Europa”, “Plan: Tal i cómo fué” (1a. i 2a. Edició),“Artistas Gal Art: Tomàs Vilà”, “Racons d’Amer”, “Glamour Art i Gastronomia a la Costa Brava” (1a. i 2a. edició) i col·laborador en diverses publicacions i catàlegs relacionats amb el mon de l’art.
Protagonista en programes de Televisió com: “ Figura i colors” i “Nou Art” al Canal 42 i “La Clau de l’Èxit” programa el qual ha estat transmès per la majoria de les televisions d’àmbit comarcal.
Exposa regularment a Barcelona, Madrid, Bilbao, Lleida, Tarragona, Zaragoza, Girona, Sant Cugat etc.


Ens plauria molt comptar amb la vostra assistència a la inauguració.

No hay comentarios:

Archivo del blog

Contador de Visitas

contador de visitas